Speelgoed actie

AlphenseSpeelgoedactie

DONEER UW NIET GEBRUIKTE SPEELGOED Heeft u op zolder of in de kast nog speelgoed liggen wat niet meer gebruikt wordt? Doneer dit aan de Alphense Speelgoedactie! Met dit speelgoed kunnen wij veel kinderen uit gezinnen die het minder hebben weer blij maken.

Inleverpunten:

Help Elkaar Helpen, Briljantstraat 1, Alphen aan den Rijn GrandBazar, Ouvertureweg 15-19, Alphen aan den Rijn 

WORDT DONATEUR VAN DE SPEELGOEDACTIE Met uw bijdrage kunnen wij kinderen op hun verjaardag extra blij maken met nieuw speelgoed. Voor slechts een tientje per jaar steunt u het hele jaar door de Alphense Speelgoedactie. Vermeld bij uw donatie “Speelgoedactie”

HELP MEE MET SPEELGOEDACTIE Er wordt veel speelgoed ingezameld wat gesorteerd moet worden. Na het sorteren wordt het gecontroleerd, gereinigd en netjes opgeborgen zodat het straks uitgedeeld kan worden. Hiervoor zijn veel handjes nodig. Geef je op als vrijwilliger en kom helpen!

MAATSCHAPPELIJKE STAGE  Zoek je een project voor je maatschappelijke stage dan is de Alphense Speelgoedactie een goede keuze. Er wordt het hele jaar door speelgoed uitgezocht maar de drukte valt in de periode van half oktober tot half januari. In deze periode wordt er veel speelgoed ingeleverd en uitgedeeld maar is er ook een groot Sinterklaasfeest. Meld je aan!!